Fazole s tuňákem

2.93

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • česnek
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • dijonská hořčice
    • 1
      ks tuňák 185 g konzerva v olivovém oleji
    • 1
      ks fazole ve slaném nálevu nebo bílé
    • 1
      ks zeleninová směs Kunovjanka
    • 1
      ks zeleninová omáčka na těstoviny

Postup přípravy receptu

  • Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až na závěr) a fazolemi (nálev přilijeme zase až nakonec). Přidáme sterilovanou pikantní směs ve sladkokyselém nálevu (z balení o 330 g asi tak třetinu). Okurky, malé cibulky a feferonku nakrájíme nadrobno, stejně tak můžeme překrájet i celer, karotku a proužky papriky. Z omáčky na těstoviny přidáme 3–4 polévkové lžíce, ochutíme menší lžící hořčice, lžící sójové omáčky, pepřem a solí. Vše promícháme a vychladíme.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: