Ferrero Rocher na plechu

3.83

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Náplň
    • 200
      g máslo
    • čokoládová poleva
    • 1
      ks kondenzované mléko neslazené
    • 5
      ks tatranka
    • 100
      g nugeta
    • 100
      g solené arašídy sekané
  • Piškot
    • 5
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce olej
    • 6
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

  • Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku. Zpracujeme a lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme cca 20 minut. Do zchladlého mléka přidáme máslo a vyšleháme.
  • Poté lehce vmícháme strouhané tatranky, nugetu a sekané arašídy. Krémem potřeme piškot, polijeme čokoládou a hustě zasypeme posekanými arašídy. Dáme alespoň na 4 hodiny do lednice. Nejlépe přes noc. Místo mléka lze použít i vanilkový pudink.
Zařazení: Moučníky Řezy Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: