Frankfurtská polévka

3.26

hodnoceno: 19
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      cibule
    • 5
      ks brambory
    • sůl
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • mléko
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • mletá paprika
    • 200
      g točený salám

Postup přípravy receptu

  • Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme a přidáme koření – obě papriky, grilovací koření a hned zalijeme vodou či vývarem. Chvíli vaříme a pak přidáme nakrájené brambory, osolíme a vaříme, než jsou brambory měkké. Mezitím rozmícháme ve vodě hladkou mouku a polévku zahustíme. Mouku povaříme, polévku připadně dochutíme a můžeme zjemnit trochou mléka.
  • Tímto je polévka hotova a můžeme podávat.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: