4.75
Víno svaříme s vodou, přidáme žampiony nakrájené na čvrtky (příp. osminky - podle velikosti) a necháme přejít varem.… více o Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou
Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (2–3 stroužky) a poklademe slaninou. Plát masa… více o Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme žampiony a… více o Lilek se žampionovou náplní
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě… více o Tousty s kruhy
Maso očistíme, zbavíme chrupavek a umeleme na masovém strojku, přidáme sůl, pepř a mléko, rozmícháme a necháme odležet… více o Holandské řízky
Do hrnce dáme vodu, cukr, tuk a kakao. Povaříme 5 minut. Necháme zchladnout (nemusí být studené, stačí aby hmota… více o Rumový moučník
Rajčata omyjeme, okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, papriky na nudličky a… více o Balkánský zeleninový salát
01) Do mísy dáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, osolíme, přidáme vejce a mléko. 02) Potom přidáme jablka a na… více o Jablečné lívanečky
Cibuli očistíme a nakrájíme a na másle zpěníme. Žampiony očištěné nakrájíme na vetší kostky a vložíme do hrnce k… více o Žampionový krém se smetanou
Všechno smícháme dohromady. Do této marinády naložíme naklepané plátky masa (vepřové, drůbeží) a uložíme přes noc do… více o Skvělá marináda na maso
Máslo vymícháme s cukrem do pěny, přidáme vejce, mouku smíchanou s práškem do pečiva, a vše společně vymícháme. … více o Ovocný koláč se želatinou
Ve vývaru uvaříme brambory na kostičky nakrájené. Vývar můžeme použít v kostce (např. čirý vývar, nebo zeleninový vývar… více o Klasická česnečka
Mrkev omyjeme,oloupeme nastrouháme na jemno. Jablka omyjeme,můžeme i nemusíme oloupat a také nastrouhámé na jemno. … více o Salát z mrkví a jablek
Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné
Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek také oloupeme a prolisujeme nebo utřeme se solí. Mrkev oškrábeme a… více o Boloňská omáčka II.