Halászlé

4.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks paprika na ozdobu
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      kg rybí maso
    • 2
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • V osolené vodě uvaříme cibuli, brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném ohni vaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme oba druhy papriky rozpuštěné v sádle. Polévku ozdobíme na nudličky nakrájenou paprikou.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: