Hovězí hamburger

3.2

hodnoceno: 5
Příprava: 15 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • 1
      ks rajčata
    • česnek
    • 2
      plátek sýr čedar
    • pepř mletý
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 300
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      ks houska na burger
    • ledový salát
    • dressing Americký
    • kečup

Postup přípravy receptu

  • Mleté hovězí smícháme s trochou najemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se použít trochu víc soli). Uděláme dvě placky (o něco větší, než je průměr housky, protože se maso smrskne).
  • Maso opečeme na grilu nebo klidně i na teflonové pánvi. Maso zprudka opečeme z obou stran a pak dosmažíme.
  • Bulky oddělíme a trochu rozpečeme vnitřní strany, aby housky byly měkké. Na teplou bulku dáme dresink, pár listů ledového salátu, dvě kolečka rajčete, cibuli, chedar, slaninu (je lepší, když se nechá trochu rozpéct do křupava) a nakonec maso a můžeme podávat.
Zařazení: Mleté Grilování

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: