Husa po starocesku

2.4

hodnoceno: 5
Příprava: 180 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 6
      stroužek česnek
    • zázvor - mletý
    • kmín celý
    • 1
      ks husa

Postup přípravy receptu

  • Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme, posypeme mletým zázvorem, podlijeme a zvolna pečeme nejprve pod pokličkou, aby změkla, potom pomalu dopékáme odkrytou.
  • Při pečení podléváme a poléváme šťávou, aby byla kůžička křupavá.
  • Doba přípravy: 180 min.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Použité suroviny: Česnek Husa Kmín Sůl Zázvor - mletý

Doporučujeme

Další doporučené recepty: