2.5
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet
Nejdříve omyjeme jablka. Z jablek oloupeme slupku a nakrájíme je na kousky. Dále do hrnku odměříme asi 1/4 litru vody.… více o Jablečný hřbet
Na roztavené slanině osmahneme zeleninu, přidáme česnek a na kostky nakrájené maso. Maso osolíme, opepříme a osmahneme.… více o Srnčí guláš
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Použitá dávka se může zmenšit dle chuti. Na vál vysypeme 1kg kysaného zelí, zasypeme hladkou moukou. Vzniklou hmotu… více o Zelné placky
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaném vejci a v Solamylu. Osmažíme na tuku a vyndáme na… více o Sladkokyselé kuře
Žloutky, cukr a máslo utřeme do pěny. Přidáme 3/4 množství mouky s práškem do pečiva a sníh z bílků. Ve zbylé mouce… více o Beránek se sušeným ovocem
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme… více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté… více o Pudinková buchta se skořicí
Maso nakrájíme na kostky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nasekanou pažitku, maso a opečeme… více o Hornický guláš
Tmavé těsto - vše zpracujeme na pomoučeném vále, vtlačíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Lze rozválet malým… více o Barevná tvarohová buchta s meruňkami
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy. V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a… více o Gnocchi – rychle a chutně
Lívance: necháme vzejít kvásek (vlažné mléko cca hrnek, droždí, trochu cukru, trochu hl. mouky). Kvásek nalijeme do… více o Lívance s merendou
Smícháme všechny ingredience, které jsou potřebné k přípavě těsta, ušleháme. Dáme péct do trouby na 180° na cca 30… více o Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, mandlemi a džemem
Osvědčený recept na hamburgery, které díky oblíbenosti tohoto jídla v rodině dělám poměrně často :-) 1. Nejprve… více o Hamburger Classic