Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

3.21

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 500
      ml mléko
    • 100
      g moučkový cukr
    • hnědý rum
    • 2
      balení vanilkový pudink
  • Těsto
    • 8
      ks vejce
    • 8
      lžíce moučkový cukr
    • 8
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,5
      balení prášek do pečiva
  • K tomu
    • 500
      g jahody
    • 1
      ks ztužovač šlehačky
    • 2
      ks šlehačka
    • 150
      g jahodový džem

Postup přípravy receptu

  • Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Nakonec přidáme pár kapek oleje a vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
  • Dáme vařit mléko, trochu odebereme a rozmícháme s pudinkovými prášky, uvaříme na hustou kaši. Máslo vyšleháme s cukrem a přidáme vychladlou kaši. Vymícháme do hladka. Vychladlý plát těsta potřeme jahodovým džemem, na něj natřeme krém, na krém rozložíme pokrájené jahody a navrch dáme vyšlehané šlehačky se ztužovačem.Tato dávka je na velký plech.
Zařazení: Řezy Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: