3.48
Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme. V Tunisku se podávají… více o Kefta – arabské karbanátky
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody… více o Jehněčí na tymiánu
1. varianta: Do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve… více o Obrácené mleté řízečky
Ať už vás k potřebě mlsat zdravě vede dieta, potravinová alergie nebo životní styl, máme pro… Celý článek
Kdo má trochu tvořivého ducha, jistě je pro něj zdobení cukroví nejzábavnější částí vánočních… Celý článek
Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař, kterého na Instagramu sleduje více než půl milionu lidí,… Celý článek
Dárky, které se dají sníst nebo vypít, potěší každého, kdo miluje kvalitní jídlo a osobní… Celý článek
Ve woku si rozhrejeme olej, na platky nakrajeny cesnek, kratce orestujeme a pridame kureci srdicka rozkrajene na… více o Celerový toust
Všechny přísady na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v lednici 1… více o Božské ořechové trojúhelníky
Vlažnou vodou omyté maso potřeme prolisovaným česnekem. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso,… více o Uzené maso na česneku
Žloutky + cukr + vodu ušleháme, přidáme roztopenou čokoládu s 1 polévkovou lžící másla a necháme zchladnout, mouku s… více o Brusinka dort
Přísady utřeme a mažeme na ještě vlahou buchtu. Z tohoto množství je na velký plech. více o Poleva na buchtu Margot i jiné
Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky,… více o Živánská
Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními… více o Americké kuře
Žloutky, cukr a máslo dobře utřeme, přidáme mléko, mouku, prdopeč a nakonec sníh. Půlku těsta vylijeme do vymazané a… více o Bábovka
- Smícháme mléko a cukr a vyrobíme kvásek. - Do mouky přisypeme lžičku soli. promícháme s kváskem. - po případě… více o Bavorské vdolečky
V hrnci rozehřejte máslo a olej a vložte do něj na kousky pokrájený pórek. Když se začne lesknout, přidejte hořčici a… více o Jemný hořčicový krém
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat Do velké… více o Francouzský hruškový koláč
Žloutky, cukr a likér společně ušleháme do pěny. Zpočátku je to řídké, ale asi za 10 minut hmota lehce zhoustne a… více o Bábovka likérovka