Kančí guláš

3.5

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks cibule (Je třeba dodržet stejné množství cibule a masa)
    • 5
      lžíce máslo
    • sůl
    • hladká mouka Podle potřeby
    • 0,1
      l hnědý rum
    • 300
      g slanina
    • pepř mletý
    • 0,5
      l červené víno
    • drcený kmín
    • 1
      kg kančí maso (Plec, krk i žebro)

Postup přípravy receptu

  • Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme do měkka. Po dobu dušení podléváme vývarem z kostí.
  • Nakonec zahustíme jíškou a za stálého míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Zvěřina

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: