Kořeněná panenka ve slanině

2.56

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • slanina
    • vepřová panenka
    • koření
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

  • Množství surovin záleží na počtu strávníků. Panenku si nakrájíme na plátky. Pokud máme plátky silnější, jemně je naklepeme. Plátky okořeníme z obou stran kořením, které nám chutná a osolíme (pokud již koření neobsahuje sůl). Plátek masa položíme na plátek slaniny, okraj slaniny přehneme přes plátek, přimáčkneme a necháme proležet alespoň 2 hodiny.
  • Připravenou kořeněnou panenku ve slanině smažíme na trošce oleje na teflonové pánvi dozlatova z obou stran. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
  • Místo koření můžeme použít sójovou nebo worcesterovou omáčku. Plátky pokapeme, necháme proležet a pak dáme do plátku slaniny.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: