Krkovička po cigánsku

2.43

hodnoceno: 14
Příprava: 60 minut
Porce: 3
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      ks masox
    • majoránka
    • pepř mletý
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      miska houby
    • 3
      ks nakládané okurky
    • mletá sladká paprika
    • 3
      ks plátky krkovičky bez kosti

Postup přípravy receptu

  • Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou, pak ponecháme v chladu.
  • Nakrájíme si najemno kyselou okurku, cibuli a anglickou slaninu, poté 5 minut osmahneme na pánvi. Obsah pánve rozprostřeme po pekáči a položíme na něj plátky krkovice, poté na vrch rozkrájíme jeden masox, trochu podlijeme vodou a pekáč uzavřeme.
  • Pečeme v troubě přibližně 45 minut. Podává se s uvařeným bramborem nebo podle chuti. Přeji vám dobré chutnání.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: