Krupicové noky se zelím a uzeným masem

3

hodnoceno: 11
Příprava: 120 minut
Porce: 8
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule velká
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce sůl
    • 80
      g sádlo
    • 6
      ks vejce
    • 1
      špetka muškátový květ
    • 400
      ml mléko
    • 300
      g hrubá krupice
    • 1
      snítka petrželka čerstvá
    • 1,2
      kg bílé zelí
    • 300
      ml pivo světlé 10st.
    • 200
      g uzené maso - vařené ze žebírek
    • 2
      lžička drcený kmín

Postup přípravy receptu

  • Nakrájíme cibuli,petrželku a uzené maso na kostičky
  • Máslo rozehřát,přidat cibuli,lehce zarestovat hned potom přidat petrželku a uzené maso.
  • Do mléka krupici,udělat kaši, dáme k cibulce.Lehce osolíme,přidáme muškátový květ a vejce.Zamíchat.Noky děláme mokrou tepolou lžící Dáme je va\řt do osolené vody dokud nevyplavou.
  • Zelí nakrájíme.orestujeme cibuli na světlo, dáme zelí,kmín,sůl,sádlo, evf trochu cukru.Zalít pivem.Na pánvi dusíme asi 5 min.
Zařazení: Maso Uzené

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: