Krůtí medailonky na kari

4

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      lžíce máslo
    • sůl
    • 1
      ks pórek
    • 40
      g hladká mouka
    • 2
      lžička kari
    • pažitka stonky
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 200
      ml zeleninový vývar
    • 200
      ml kokosové mléko
    • 4
      lžíce olej
    • 6
      ks krůtí medailonky

Postup přípravy receptu

  • Maso zavineme a ovážeme nití. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut odležet, pak je osušíme a při střední teplotě opékáme na oleji 15-20 minut. Pórek nakrájíme a orestujeme na másle. Přidáme nakrájenou pažitku, osolíme, opepříme a podusíme. Pak směs poprášíme kari a moukou a krátce zasmahneme. Za stálého míchání zředíme vývarem, smetanou a kokosovým mlékem. Chvilku povaříme a ještě jednou dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: