Kuřecí na tatarce

3.75

hodnoceno: 4
Příprava: 30 minut
Porce: 1
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      lžíce olivový olej
    • česnek může být i granulovaný
    • 200
      g kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce tatarky a namačkáme česnek. Vše důkladně promícháme a necháme v lednici asi 15 minut odležet. Na pánvi si rozpálíme olivový olej a vložíme maso. Opékáme ho do doby, než mírně zezlátne (nesmí být vysušené). Podáváme s vařenými brambory nebo kaší.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: