Kuřecí prsa nakrájíme na filety (tenké plátky), jemně naklepeme rukou, posypeme steakovým kořením a dáme orestovat na rozpálený olej. Když jsou prsa hotová, tak je vyjmeme a ve výpeku orestujeme broskve, které jsme podélně překrojili a nechali okapat. Když jsou orestovány, podlijeme je šťávou z broskví a přidáme nakrájený hermelín. Když se rozpustí, můžeme servírovat. Jako přílohu podáváme hranolky.
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu…
více o Falešná marcipánová hmota
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení