Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením (z obou stran). Krátce osmažíme v pánvi na oleji (jako přírodní řízek). Po osmažení dáme do zapékací misky, postrouháme nivou, na každé prsíčko s nivou dáme polovinu broskve a opět postrouháme, tentokrát eidamem. Zalijeme olejem, na kterém jsme smažili kuřecí prsíčka (cca 4–5 lžic) a přidáme šťávu z kompotovaných broskví (cca 6 lžic). Dáme do rozpálené trouby (220 °C) asi na 10 minut.
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,…
více o Vídeňské houskové knedlíky
Oloupaná jablka nakrájíme na malé kousky a zalijeme šťávou z jednoho citronu, aby nezhnědla.Pekáček nebo dortovou formu…
více o Obrácený koláč s ovocem
Kuřecí plátky si osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sojovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z…
více o Kuřecí s broskví a sýrem