Lomo Saltado

4

hodnoceno: 2
Příprava: 45 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 5
      špetka petrželová nať
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 500
      g hovězí svíčková nebo hovězí roštěná
    • 1
      ks grapefruit

Postup přípravy receptu

  • V míse smícháme grapefruitovou šťávu s drobně nakrájeným česnekem, vložíme tence nakrájené hovězí maso, přikryjeme a necháme 30 minut stát.
  • Pak maso zprudka dohněda osmahneme na oleji, vytáhneme a dáme stranou.
  • Přidáme trochu oleje a osmahneme na měsíčky nakrájenou cibuli. Přidáme rajčata nakrájená na měsíčky, maso a petrželovou nať. Podusíme asi 5 minut.
  • Můžeme maso též místo grapefruitu marinovat v octu a sojové omáčce.
  • Podává se nejlépe s domácími francouzskými hranolky a rýží.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: