3.58
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Maso nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a orestujeme spolu s… více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5–10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít… více o Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Počasí nás sice vrátilo trochu do zimy, ale jaro si můžete dopřát aspoň na talíři. Jestli… Celý článek
Inspirujte se dobrotami z kuchyně našich sousedů. Lásku k vepřovému máme společnou, ale v… Celý článek
Italské pokrmy se těší oblibě po celém světě a pro kvalitní a chutnou pizzu by většina z nás… Celý článek
Mouku smícháme s medem a olejem, vznikne drobenka. Přidáme mléko a zpracujeme na pomoučeném vále na hladké těsto.… více o Pohankové sušenky
Párky nakrájíme,smícháme s rajčaty.Cibuli pokrájíme na kolečka a rozhodíme k ostatním ingrediencím.Ochutíme kořením… více o Kotlík
Brambory uvaříme až mírně rozvaříme, cibuli nakrájíme a pomalinku smažíme do měkka, nejlépe na sádle, když je téměř… více o Šťouchané brambory s cibulí a pórkem
V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr a ořechy a… více o Pravá ořechová náplň
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ně položíme filety (já použila mraženého pangasiuse)… více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Kachnu umyjeme, osušíme, osolíme zvenku i zevnitř, posypeme kmínem a položíme jí to pekáčku vymazaného sádlem spodkem… více o Kachna pečená – klasika
Vše zamícháme, dáme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme 1/2 hodiny. Oleje je možné dát i méně, aby… více o Sekaná z cukety
Cukr rozpustíme ve vlažné vodě - nevařit. Cukr slejeme do lahve - demižonu,nasypeme rýži,vanilkový cukr,citron na… více o Domácí Cinzano
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Bulgur dáme do mísy, zalijeme vodou těsně nad povrch a dáme 20 min.změknout. Lilky omyjeme, očistíme a nakrájíme na… více o Kibbeh
Dohromady smícháme hladkou mouku, cukr, sůl, prášek do pečiva, tvaroh a žloutky. Bílky vyšleháme na sníh a přimícháme… více o Naše tvarohová bábovka bez tuku
Utrit maslo s vejcem, pridat sul, pridat tvaroh zapracovat, pridat mouku a pripadne mleko dle potreby a vypracovat… více o Tvarohove ovocne knedliky