Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

3.58

hodnoceno: 12
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 10
      g petrželová nať
    • 25
      g sůl
    • 120
      g olivový olej
    • 100
      g česnek
    • 10
      g hladká mouka
    • 250
      ml smetana
    • 800
      g losos

Postup přípravy receptu

  • Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova.
  • Mezitím na rozpálenou pánev nalijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, necháme projít varem.
  • Zaprášíme moukou a provaříme asi 15 minut, dochucujeme solí.
  • Ihned podáváme. Jednotlivé porce přeléváme omáčkou a na talíři zdobíme petrželovou natí.
Zařazení: Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: