Maďarská variace

1.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule velká
    • sůl
    • sušené houby nebo čerstvé
    • 1
      balení kysané zelí
    • mletá paprika sladká a pálivá
    • 500
      g krůtí maso nebo kuřecí či vepřové
    • olej
    • 1
      ks papriková klobása

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme jako na guláš, na oleji osmahneme do světle růžova nakrájenou cibuli, zasypeme oběma paprikami a přidáme sáček zelí i s vodou.
  • Houby (mohou být předem namočené) přidáme k zelí, osolíme, rozdrobíme gulášovou kostku a dusíme pod pokličkou, dokud není zelí měkké.
  • Na pánvi opečeme nakrájené maso, necháme trochu změknout a téměř hotové přidáme k zelí. Společně povaříme do změknutí, vodu necháme vydusit tak, aby pokrm nebylo potřeba zahušťovat.
  • Jako příloha jsou nejlepší malé chlupaté knedlíky nebo bramborové halušky.
Zařazení: Vepřové Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: