3.29
Je to pracnější nepečené cukroví, které má mezi lidmi pokaždé největší úspěch. Nejlepší doba přípravy je tak nejvýše… více o Maminčina vosí hnízda
Na mírném ohni rozpustíme v hrnci tuk, na kterém necháme zesklovatět nahrubo nakrájenou cibulku. Jakmile cibule začne… více o Maminčina rajská omáčka
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.… více o Maminčina jablečná buchta
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Počasí nás sice vrátilo trochu do zimy, ale jaro si můžete dopřát aspoň na talíři. Jestli… Celý článek
Inspirujte se dobrotami z kuchyně našich sousedů. Lásku k vepřovému máme společnou, ale v… Celý článek
Italské pokrmy se těší oblibě po celém světě a pro kvalitní a chutnou pizzu by většina z nás… Celý článek
Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme,… více o Husa po starocesku
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Vypracujeme na vále tuhé těsto, necháme přikryté do druhého dne odpočinout. Druhý den rozdělíme na 2 poloviny. Z jedné… více o Plněný perník
V ingrediencích nepíšu množství cukru a mouky, protože to dělám následovně: zvážím vejce, od váhy odečtu 50 g a tolik… více o Řezy s tvarohem a ořechy
Ze všech surovin dobře vypracujeme hladké těsto a rozdělíme na 6 dílů a rukou jemně vtlačíme do vymaštěných formiček.… více o Sýrové koláčky
Maso nakrájíme na plátky asi 1/2-3/4 cm silné, hojně potřeme rozetřeným česnekem, obalíme jako klasický řízek v… více o Židovské řízky
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka… více o Zapečené mleté maso s cuketou
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne… více o Mrkvová polévka s pomerančem
vajíčka uvaříme na tvrdo a po vychladnutí nastrouháme na jemno, promícháme se změklým máslem, hořčicí, najemno… více o Barevné pomazánky – vajíčková
Ve větší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme cibuli, mrkev, řapík, celý česnek a pár lístků šalvěje (vše… více o Cizrna s tuňákem a šalvějí
1. Smíchejte suroviny na zálivku. 2. Na pánvi lehce osmahněte na másle a oleji cibuli a česnek. 3. Zalijte zálivkou a… více o Barbecue omáčka americká
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. V míse promícháme mouku sůl, přášek do pečiva. Přidáme máslo a zpracujeme směs… více o Slané sušenky se sýrem cottage