
2.71
Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, česnek a nastrouhanou mrkev, přidáme mleté maso, osolíme a dobře… více o Boloňské špagety podle Evy
Salko dáme do odměrky a doplníme do 600 ml vodou, přidáme 1 lžíci hladké mouky a řádně promícháme. Na hluboké pánvi… více o Marokánky ze Salka
Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady (nakrájené na drobné kousky). Na… více o Marokánky ze smetany
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za… více o Srbský guláš
Dušenou kapustu, která nám zbyla z předchozího dne, smícháme s přibližně stejným množstvím jemně strouhaných syrových… více o Jájiny kapustové bramboráčky
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme a vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalejeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75… více o Krkovička na smetaně
V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme… více o Vynikající vídeňská čokoláda
1. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 °C. Formu na chlebíček o rozměrech 20×13 cm důkladně vymastěte… více o Banánový chlebíček
Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme… více o Krabí tyčinky se zeleninou
do pekacku vrstvime na kolecka nakrajenou cibuli, syrove na kolecka nakrajene brambory, osolime, naklepane osolene a… více o Zapečené kotlety
Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr, mouku, pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek… více o Nejlepší bábovka
Kosti rozsekáme, řádně vypereme a vložíme do studené vody. Přidáme omyté maso.Vaříme, až je maso měkké.Očištěnou… více o Moskevský boršč
Na tuku (sádle) zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, vložíme bobkový list, několik zrnek nového… více o Rajská omáčka podle maminky
Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je… více o Žampionová játra