Maso na hamburgery

3.73

hodnoceno: 11
Příprava: 30 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián lepší je čerstvý – množství dle chuti
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      lžíce francouzská hořčice

Postup přípravy receptu

  • Všechny ingredience smícháme dohromady. Vytvarujeme ze směsi placičky a poté dáme na gril (na gril položte mramorovou desku, aby se maso dalo sundat a nepropadlo, desku můžete potřít olejem) nebo péct do trouby či osmažit na pánvi.
  • Až bude maso hotové, přidejte jej do hamburgerů.
  • Tip na hamburger: bulky na hamburger, maso, salát, kečup, hořčice, cibule, kyselá okurka, rajče, můžete přidat i sýr.
Zařazení: Maso Hovězí Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: