Mikulovské žebírko

2.27

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • máslo
    • sůl
    • sádlo
    • hladká mouka
    • mléko
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • smetana
    • chilli
    • kapie
    • žampiony
    • vepřové kotlety
    • mletá paprika
    • anýz
    • nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené kápie, žampiony, okurky, protlak (kečup), chilli a špetku anýzu. Do tohoto základu vložíme kotlety, podlijeme a dusíme doměka. Vše zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali mouku a povaříme. Můžeme ještě zjemnit smetanou.
  • Podáváme s knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: