Moravský vrabec

2.8

hodnoceno: 10
Příprava: 120 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule větší
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • kmín
    • vepřová plec
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Maso pokrájíme na větší kousky.
  • Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, rozdrcený česnek, kmín a sůl. Krátce osmahneme po všech stranách.
  • Poté podlijeme trochou vody, vložíme do trouby a pečeme při 200 °C.
  • Po upečení maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou a povaříme. Podáváme s houskovým nebo bramorovým knedlíkem, jako přílohu dušené zelí nebo špenát.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: