2.9
Mozzarellu nakrájíme na plátky, které rozložíme na plochou mísu. Sýr „přikryjeme“ zakysanou smetanou, přidáme mořskou… více o Marinovaná mozzarella
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte prosciutto,… více o Mozzarella sendvič
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm silná kolečka, pórek také. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní… více o Pórkové brambory
Venkovní teploty bohužel klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si rychlou… Celý článek
Jak vypadá perfektní zelí, které krásně doladí chuť pečené husy? Máme pro vás tipy, jak zelí… Celý článek
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Oloupané banány, nakrájené na dlouhé proužky, vložíme do mělké zapékací misky a posypeme trochou cukru. Změklé máslo… více o Banánové překvapení
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme šlehačku, prošlehneme, přidáme mouku s práškem do pečiva a vylijeme na vymazaný a… více o Šlehačkovo-kávové řezy s jahodami
**Základ na zmrzlinu:** Obě salka dáme do mísy a přidáme k tomu smetanu. Celé to rozmixujeme, aby se spojila. Měla… více o Domácí zmrzlina
Máslo a cukr vyšleháme do husté bílé pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, aroma a vejce. Vše důkladně promícháme,… více o Jahoďák – dort
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně… více o Zelné závitky s mletým masem
Očistíme hlavičky žampionů a odstraníme nožičky. Potom malou lžičkou vydlabeme vnitřek a dáme si ho stranou. Uděláme… více o Plněné žampiony – rychlá mňamka
Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky, ti co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v… více o Vynikající zapečené palačinky
Rozšlehejte vejce a postupně přidávejte mléko, cukr, mouku s práškem do pečiva a nakonec vychladlé máslo. Před pečením… více o Oblíbené vafle
Žloutky dáme do šlehače spolu s vanilkovým cukrem a moučkovým cukrem. Šleháme asi 10 minut. Na chvíli vypneme a pak… více o Vaječný likér
Ananas a banán: 1. Z cukru, medu a másla připravíme karamel, přidáme šťávu z pomerančů, povaříme a přilijeme smetanu. … více o Gratinovaný ananas a banán s vinným sabayone
Na rozpáleném oleji osmahneme zprudka cibulku dozlatova. Vsypeme na kostky pokrájené kuřecí maso a orestujeme.… více o Bazalkové kuře s ořechy
Mouku, máslo a tavené sýry zpracujeme v těsto a necháme ho chvíli v lednici odpočinout. Z těsta děláme kuličky, které… více o Kejlovic koláčky (od Moniky Brýdové)