Náš buřtguláš

3.1

hodnoceno: 10
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • buřtguláš
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks brambory
    • 2
      kostka masox
    • 2
      lžíce majoránka
    • 300
      g kabanos (nebo jiný točený salám)
    • 4
      lžička mouka
    • 5
      lžíce olej
    • 4
      lžíce mletá sladká paprika
  • podle potřeby
    • 5
      hrnek voda (4-6 hrnků)

Postup přípravy receptu

  • Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme a nakrájíme na středně velké kostky. Kabanos nakrájíme na kousky.
  • Nakrájenou cibuli vhodíme do hrnce s olejem a necháme smažit, až cibule zezlátne. Poté přidáme kabanos a necháme ho osmahnout, trvá to asi 5 minut. Následně přidáme brambory, také necháme osmahnout 5 minut. Dále přisypeme mouku a červenou papriku, zalijeme vodou, přidáme masoxy a přivedeme k varu. Na konci vaření přidáme majoránku.
  • Náš buřtguláš podáváme podle chuti samotný nebo s chlebem.
Zařazení: Maso Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: