Okoun po italsku

3.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 750
      g brambory
    • máslo
    • sůl
    • 4
      ks rajčata
    • pepř mletý
    • bazalka
    • tvrdý sýr
    • 1
      hrst černé olivy
    • mořský okoun (filety)

Postup přípravy receptu

  • Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě.
  • Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená rajčata a olivy. Navrch položíme osolené a opepřené filety. Překryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě.
  • Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a bazalkou.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: