Paella de marisco

5

hodnoceno: 2
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: 2 260 kJ

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 200
      g rajčata
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 200
      g rybí file
    • 300
      g rýže
    • pepř mletý
    • 150
      g mražený hrášek
    • 500
      ml vývar
    • 200
      g krevety
    • 1
      lžička káva
    • 250
      ml rama cremefine

Postup přípravy receptu

  • Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na větší kostky.
  • Na velké pánvi zahřejeme olej. Nejdříve opečeme krevety a vyjmeme je. Pak opečeme cibuli s česnekem.
  • Přidáme rajčata, hrášek, rýži a dusíme 5 minut. Zalijeme vývarem a smetanou nebo Ramou Cremefine.
  • Okořeníme kurkumou, osolíme, opepříme.
  • Paellu přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme 10 minut. Teď už nemícháme. Na rýži rozložíme krevety, kousky ryby a pod pokličkou dusíme dalších 10 minut.
  • Hotový pokrm ozdobíme čerstvými bylinkami.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: