Pangasius na kari

3.06

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • olivový olej
    • pepř celý
    • pangasius

Postup přípravy receptu

  • Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z obou stran. Zakapeme šťávou z půlky růžového grepu a pomažeme curry omáčkou – opět z každé strany. Nakonec zalijeme olivovým olejem. Takto naloženou rybu necháme 24 hodin marinovat.
  • Na druhý den rozpálíme nepřilnavou pánev s plátkem másla a rybu osmahneme. Kdyby se nám připalovala, můžeme podlít trochou vody. Během přípravy posypeme každý plát ryby špetkou kari koření.
  • Pangasius na kari chutná nejlépe s bramborou kaší. Chuťově jej dobře doplní čerstvě nakrájený pórek. Na talíři doplníme i lžičkou curry omáčky.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Použité suroviny: Olivový olej Pangasius Pepř celý Sůl

Doporučujeme

Další doporučené recepty: