Pangasius na zelenině (dietní)

5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • česnek
    • kečup - jemný
    • paprika - sladká
    • koření mleté, může být i grilovací
    • mražená zelenina
    • podravka
    • pangasius

Postup přípravy receptu

  • Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme rybu z lednice, abychom ji nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme dělat, a cibuli nakrájenou na kolečka rozmístíme po dně pekáče. Stejně to uděláme i s česnekem. Zalijeme po celé ploše vodou (vody mnoho nedáme, protože pangasius při rozmrznutí vodu pustí) a posypeme paprikou, podravkou a mletým kořením.
  • Na to poskládáme kousky ryby (které už jen okořeníme podravkou, paprikou a kořením) a necháme je tak přímo na pekáčku rozmrznout. Po dvou hodinách přidáme do mezer mezi plátky po polévkové lžíči kečupu (nešetříme). Celé to posypeme zeleninou a můžeme ještě jednou přesypat podravkou.
  • Dáme do trouby a pečeme 15–20 minut při teplotě 180 °C.
  • Hotovou rybu poznáme podle toho, že se nám kousky masa rozpadají pod nožem.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: