Pangasius s mozzarellou

3

hodnoceno: 3
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • pepř mletý
    • 200
      g mozzarella
    • 1000
      g pangasius

Postup přípravy receptu

  • Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do vyhřáté trouby (cca 200 °C). Po 10 minutách poklademe rajčaty nakrájenými na plátky a dáme znovu péci. Po dalších asi 5 minutách poklademe mozzarelou nakrájenou na plátky a opět vložíme do trouby, kterou vypneme a necháme chvilku v teplé troubě rozpustit sýr.
  • Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: