Pangasius v kapse

3.18

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • máslo
    • česnek
    • citron
    • tymián
    • pangasius

Postup přípravy receptu

  • Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. Poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
  • Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Zařazení: Rybí

Podobné recepty

Použité suroviny: Česnek Citron Máslo Pangasius Tymián

Doporučujeme

Další doporučené recepty: