Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

3.5

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 0,5
      kg drůbeží játra
    • sůl
    • voda
    • kmín
    • 1
      kg vepřové maso bok

Postup přípravy receptu

  • Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1–1,5 cm. Drůbeží játra očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova. Během pečení podléváme a dle potřeby otáčíme. Podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: