Pekingské maso

3

hodnoceno: 8
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      červená paprika
    • 0,5
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks pórek
    • 300
      g kuřecí prsa
    • 1
      lžička sambal Oelek
    • 300
      g hovězí maso Na minutku
    • 1
      paprika - žlutá
    • 0,5
      lžička chilli omáčka
    • 2
      lžíce rýžové víno Nebo suchého dezertního bílého vína
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu odležet. Papriky a pórek nakrájíme na tenké nudličky.
  • Z masa slijeme marinádu a na rozpáleném oleji je zprudka opékáme doměkka. Přidáme papriku, pórek a za stálého míchání krátce osmahneme. Podáváme s rýží nebo instantními nudlemi.
Zařazení: Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: