Pekingské maso II.

3.33

hodnoceno: 3
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • sůl
    • 500
      g hovězí roštěná nebo svíčková
    • 1
      ks vejce
    • vegeta
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce víno
    • 3
      ks kapie
    • zázvor špetka
    • 1
      lžička škrobová moučka
    • mírně pálivá paprika špetka
    • olej
    • 1
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kapie. Mícháme dále na pánvi asi 2–3 minuty, pak přidáme sójovou omáčku, špetku vegety, případně sůl. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: