2.81
Do mísy dáme polohrubou mouku, cukr, olej, vejce, teplé mléko a prášek do pečiva. Přidáme kakao, skořici, vanilkový… více o Perník s marmeládou
Vše smícháme dohromady, mléko dáváme až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře… více o Perník pro začátečnice
Do mísy postupně dáváme: 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek vlažného mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce,… více o Perník na plech
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Poctivé polévce s domácími nudlemi se máloco vyrovná. Domácí nudle mají pevnější strukturu,… Celý článek
Staročeská polévka v podobě kaldounu klokotala na kamnech vždy, když se připravovala drůbeží… Celý článek
Pekáč vymažeme olivovým olejem a na dno poklademe nakrájená rajčata. V misce připravíme pastu smícháním olivového oleje… více o Pikantní pečené kuře na rajčatech
Tvrdý sýr nastrouháme na tenké nudličky i cibuli, trošku posolíme přidáme vejce, polohrubou mouku a zamícháme. Na… více o Sýrové placičky k vínu
V míse utřeme máslo s polovinou cukru do pěny. Pak postupně přidáváme vejce, kysanou smetanu, rozinky, ořechy a mouku s… více o Pomerančová bábovka
Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a… více o Čokoládové muffiny k nakousnutí
- Smícháme mléko a cukr a vyrobíme kvásek. - Do mouky přisypeme lžičku soli. promícháme s kváskem. - po případě… více o Bavorské vdolečky
V misce si smícháme oregáno, majoránku a kečup. Do druhé mísy si nahrubo nastrouháme salám a sýr, nakrájíme cibuli na… více o Pizza šneci
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme… více o Likér z ledových kaštanů
Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Jahody umyjeme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať, odstránime stopky a plody nakrájame na tenké plátky. Limetku alebo… více o Jahodové carpaccio
Oloupejte mrkve, nastrouhejte je na hrubém struhadle na nudličky. Zbavte papričky semínek a bílých vnitřních žeber a… více o Indický mrkvový salát
Smícháme (ručně či lépe mixérem) máslo a cukr, přidáme vejce a sodu rozpuštěnou ve dvou lžících mléka. Poté vidličkou… více o Americký banánový koláč
Tagliatelle dejte vařit do osolené vody podle návodu na obalu a mezitím si připravte omáčku – netrvá déle než uvaření… více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou, hráškem a sušenou šunkou