Pikantní játra

3.55

hodnoceno: 22
Příprava: 20 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 60
      g čerstvé žampiony
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks paprika - žlutá

Postup přípravy receptu

  • Drůbeží, ale i vepřová játra nakrájíme na nudličky, lehce zaprášíme solamylem a krátce osmahneme na másle a oleji. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, žampiony nebo papriku a anglickou slaninu. Krátce podusíme, opepříme a osolíme. Ještě krátce podusíme a ihned podáváme.
  • Příloha: pečivo nebo rýže.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: