Pivní vrabci

3

hodnoceno: 6
Příprava: 120 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 700
      g vepřová plec
    • 400
      ml pivo
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • sůl

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na větší kousky. Osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme v chladničce odležet alespoň 1 hodinu.
  • Potom maso vyjmeme, necháme okapat a opečeme v pekáčku na sádle. Přidáme pokrájenou cibuli, orestujeme a zalijeme pivem z nálevu. Pečeme v troubě za občasného míchání do měkka.
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: