Pradědovo tajemství

1.5

hodnoceno: 4
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl podle chuti
    • 4
      stroužek česnek
    • 200
      g sýr niva nastrouhat
    • 0,5
      lžička oregáno podle chuti
    • 4
      ks vepřové kotlety bez kosti
    • 1
      sklenice zeleninové lečo může být i více, bude více omáčky
    • 1
      špetka pepř celý podle chuti
    • 0,1
      l pivo - černé
    • 5
      lžíce olej
    • 0,5
      lžička pasta - feferonková já dávám raději méně
    • 5
      lžíce rajský protlak nebo kečupu

Postup přípravy receptu

  • Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran.
  • Přesuneme maso na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, pivo a mírně povaříme asi 3 minuty. Ke konci přidáme drcený česnek.
  • Dochutíme pepřem, solí a oreganem – velmi málo. Maso dáme zpět a necháme prohřát. Dochutíme feferonkou podle chuti.
  • Na talíř položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Podáváme s chlebem nebo topinkou.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: