Primátorské roštěnky

2.6

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      lžíce slunečnicový olej
    • sůl
    • 6
      plátek hovězí roštěná
    • 200
      g eidam sýr
    • 1
      špetka cukr krystal
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce bílé víno
    • 100
      g bílý jogurt
    • 100
      g kapie čerstvá nebo sterilovaná
    • 200
      g majonéza

Postup přípravy receptu

  • Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin odležet. Před přípravou je osolíme, opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu (nebo na pánvičce na oleji) tak, aby byly uvnitř růžové.
  • Opečené roštěnky dáme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně pokrájenou kapií a vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo s hranolky a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: