2.61
Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou… více o Staročeská rybí polévka
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Vývar z hlav: 2 rybí hlavy (z kapra), 2 bobkové listy, ½ cibule, sůl Hlavy dáme do hrnce s vodou. Vody musí být tolik,… více o Slavnostní rybí polévka
Kefír si mnozí dopřávají k snídani nebo jako výživnou svačinu, ovšem tento lehce perlivý… Celý článek
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Díky své krásně červené barvě se často používají jen na ozdobu, což je škoda. Ředkvičky v sobě… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Papriky orestujeme na suché pánvi, tak, aby se dala slupka dobře sloupnout. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na oleji… více o Chilles Con Crema
Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odpočinout. Naplníme tenkou vrstvou formičky a… více o Miluščiny košíčky s božskou náplní
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí… více o Smradlavoučká topinka
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než… více o Rajčatová omáčka na těstoviny
Mléko si ohřejeme v mikrovlnce,v misce do něj rozdrobíme droždí a pocukrujeme.Asi po 20ti minutách přidáme vše ostatní… více o Kynuté těsto
Rozšleháme cukr, olej, mléko, žloutky, vanilkový cukr a prášek do perníku. Pomalu zašleháme sníh z bílků a přidáme… více o Perníková bábovka
* oškrábané brambory nastrouháme na hrubém struhadle * brambory dáme do mísy a smícháme s moukou, vejci,… více o Bramboráky
* oškrábané brambory nakrájíme na malé kousíčky * brambory dáme vařit (uvaříme si je v hrnci zvlášť) * na 1 lžíci… více o Bramborový rychloguláš
V míse důkladně utřeme tvaroh, žloutky a mouku se špetkou soli a vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Na oleji smažíme… více o Papana
Suroviny na těsto zpracujeme, těsto necháme do druhého dne v lednici odležet, těsto vyválíme, vypichujeme oválky,… více o Skořicové oválky
Do středního kastrolku (ne moc velkého, protože směs by se zredukovala příliš rychle a spálila se předtím, než docílí… více o Sachr dort
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou… více o Šlehačková bábovka bez vážení