Rybí salát

2

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • mrkev
    • ocet
    • hrášek
    • zelí
    • 1
      ks ryby kapr, cejn, ...

Postup přípravy receptu

  • Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění masa bílých ryb. Asi za den až dva pořádně ryby propláchneme a dáme do octa ředěného vodou v poměru 2:1. Po čtyřech či více dnech ryby vytáhneme, pořádně vymačkáme ocet (na to opravdu nezapomeňte), vytáhneme páteř a ploutve. Maso promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme hrášek, mrkev, zelí a majonézu. Samozřejmě opět pořádně promícháme.
  • Práce to většinou není moc zábavná, ale výsledek bývá příjemný..
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Použité suroviny: Cibule Hrášek Mrkev Ocet Ryby Sůl Zelí

Doporučujeme

Další doporučené recepty: