Rybízová buchta s čokoládou

3.16

hodnoceno: 19
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Těsto
    • 50
      g máslo
    • 6
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 180
      g cukr krystal
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 20
      g kakao
    • 6
      ks sníh z bílku
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • mléko dle potřeby
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 500
      g rybíz

Postup přípravy receptu

  • Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně vmícháme sníh.
  • Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30–45 minut podle typu trouby.
  • Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem. Moučkový cukr po lžičkách přidáváme do ušlehaného másla, potom vmícháme tvaroh a dle potřeby přidáme mléko. Na krém dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
  • Dáme do lednice a krájíme.
Zařazení: Koláče Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: