Segedínský guláš by sokoliczek

2.9

hodnoceno: 10
Příprava: 120 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      l voda
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      kostka masox
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička chilli
    • 0,5
      ks bílé zelí
    • 0,5
      balení sojové maso
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      ks vepřové koleno
    • 1
      kelímek smetana 12%
    • 2
      lžička mletá sladká paprika
    • 0,3
      ks kuře pečené

Postup přípravy receptu

  • Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kterou osmažíme na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile je maso opraženo, přihodíme červenou papriku a chilli, po chvíli přidáme zelí a podlijeme vodou. Přidáme veškeré koření a bujon, kromě vegety, tu si necháme až na dochucení. Po 30 minutách přidáme sojové kostky a natrhané maso z 1/4 upečeného kuřete (klidně i s výpekem a kůží), Jakmile je maso měkké, zalijeme smetanou a do vřícího segedínu postupně přidáme mouku a vmícháme. Po uvaření dochutíme vegetou, popřípadě octem.
Zařazení: Maso Sójové Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: