3.33
Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme. Vložíme… více o Kelišovské kotlety
Pekáček silně vymažeme máslem a vysypeme strouhankou (může jí být více i na dně, dělá omáčku). Kotlety naklepeme,… více o Vinařské kotlety
Na dno pekáčku dáme na plátky pokrájenou slaninu a pak už vrstvíme – kysané zelí, na něj cibule a jablko (oloupané)… více o Alsaské kotlety
Díky své krásně červené barvě se často používají jen na ozdobu, což je škoda. Ředkvičky v sobě… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Poctivá, z domácích produktů a bez umělých přísad – taková byla česká kuchyně v období první… Celý článek
Rýže má neprávem punc přílohy, kterou ve varném sáčku hodíte do vody a nic na ní nezkazíte.… Celý článek
Omyté papriky opečeme 15 minut v troubě předehřáté na 190 °C. Necháme vychladnout, oloupeme, zbavíme jádřinců a… více o Kuře s paprikou a olivami
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli, česnek a pažitku jemně nasekáme. Ve smetaně promícháme maggi a sůl.… více o Šlehačkové brambory
Vše smícháme. Nakonec přidáváme jablka. Na pečící papír děláme hromádky, pečeme ve vyhřáté troubě asi 20-25 minut. Po… více o Jablečné koláčky – kdo nemůže smažené
Z uvedených surovin uděláme těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme pozvolna 30-40 min. -… více o Kefírovo-perníková buchta
Do osolené vody dáme vařit houby, nakrájenou cibuli a kmín. Vaří se asi 1/2 hodiny, pak přidáme další koření a brambory… více o Kulajda paní hajné
Škvarky, zeleninu, česnek a cibuli rozemeleme a přidáme ostatní suroviny. více o Škvarková pomazánka s Moravankou
Čočku namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. Vodu slijeme a čočku propláchneme. V hrnci zalijeme vodou a… více o Čočka nakyselo
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa … více o Cibulové hovězí
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava je ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte… více o Mozzarella sendvič
dáme vařit bramboty do osolené vody.. v misce smícháme všechny ingredience a začneme nejlepe mokrou rukou valet… více o Čevabčiči
1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme. 2. Až jsou brambory měkké,… více o Valašská kyselice
1. Žampiony necháme okapat a poté nakrájíme na proužky, stejně tak pokrájíme salám a vajíčka a vše dáme do mísy. 2.… více o Babiččin žampionový salát