Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme. Brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme. Mezitím si osmažíme cibulku na oleji. Brambory slijeme a přidáme cibulku. Rozmačkáme a podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme na talíř a ozdobíme pažitkou.
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Na másle zpěníme dorůžova cibulku, přidáme rajský protlak a zalijeme horkou vodou. Přidáme koření a necháme povařit,…
více o Lenčina skvělá rajská omáčka
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem