Do skleněné zapékací mísy dáme: tak dvě lžíce oleje, na plátky nakrájenou slaninu rozložíme na dno, na slaninu navrstvíme na plátky nakrájený salám, poté na kousky rozdrobíme nivu a na kolečka nakrájíme beraní rohy. Takto dáváme vrstvy na sebe, dokud nám vystačí ingredience. Zapečeme v troubě cca 3/4 hodiny.
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený